bedrijven

Kunstuitleen bedrijven


Galerie Modern biedt een aantal verschillende uitleen- of koop mogelijkheden voor bedrijven en instellingen. De wijze waarop u kunst huurt of koopt stemmen wij graag af op uw persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de flexibele kunstuitleen mogelijkheid of voor directe aankoop uit onze scherp geprijsde collectie. Onderstaand treft u de mogelijkheden toegelicht op een rij.

Kunstuitleen:
U betaalt 1,5% huur over de waarde van de gehuurde collectie. U bent vrij om per 12 maanden de collectie te wisselen. De minimale looptijd van de uitleenovereenkomst bedraagt 24 maanden en wordt daarna telkens met 1 jaar verlengd met een opzegtermijn van 3 maanden.

Voordelen: Maximale flexibiliteit, alle kosten voor de uitleen zijn aftrekbaar.

Collection builder:
U betaalt totaal 3% over de waarde van de collectie. Deze is opgebouwd 1% kosten voor de uitleen en 2% is een spaartegoed wat wordt opgebouwd. U bent vrij om per 12 maanden de collectie te wisselen. De minimale looptijd van de uitleenovereenkomst bedraagt 24 maanden en wordt daarna telkens met 1 jaar verlengd met een opzegtermijn van 3 maanden.

Voordelen: Maximale flexibiliteit, kosten voor de uitleen (1%) is aftrekbaar. Snelle opbouw van spaartegoed aanwendbaar voor aankoop van kunst.

Buy smart:
U betaalt een vast bedrag per maand over een overeengekomen periode, ook wel operational lease genoemd. Na deze periode heeft u het recht om de collectie te kopen voor 10% van de oorspronkelijke waarde. Op deze manier worden de maandlasten als kosten geboekt en bij aankoop staat de collectie voor 10% van de waarde op de balans, eventuele overname naar privé wordt op deze manier zeer aantrekkelijk.

Voordelen: Het maandbedrag wordt volledig als kosten geboekt én aan het einde van de looptijdmogen de stukken tegen 10% van de aanvangswaarde worden gekocht (Ook eventuele overname in privé wordt hierdoor aantrekkelijk).

Be owner:
U betaalt renteloos de waarde van de collectie in 10 termijnen.

Voordelen: Geen uitleenkosten (rente en administratie kosten e.d.) en snelle opbouw eigen kunstcollectie.


Werk in opdracht


Bent u op zoek naar een representatieve aankleding van uw kantooromgeving of op zoek naar bijvoorbeeld een kunstwerk in opdracht? Galerie Modern helpt u graag verder! Aandacht voor kwaliteit en persoonlijke service liggen aan de basis van de vlottesamenwerking met onze zakelijke klanten.Door onderscheidend en creatief maatwerk heeft Galerie modern inmiddels een omvangrijk portfolio met mooie projecten verwezelijkt. Galerie Modern bedient inmiddels een ruime klantenkring, van beursgenoteerde ondernemingen tot eenmanszaken, van overheid tot gezondheidszorg.

Elke zakelijke gebruiker heeft haar eigen wensen.  Het interieur, de stijl van het pand, het product en de bedrijfscultuur, factoren die van invloed kunnen zijn het samenstellen van een collectie.

Om uw wensen te kunnen vertalen in een helder en concreet voorstel, maken wij graag een afspraak bij u op locatie. Tijdens dit gesprek komen alle wensen en eisen aan bod en wordt er een ronde door uw kantoor/bedrijfsruimte gelopen om elke ruimte goed te kunnen beoordelen.

Na deze afspraak ontvangt u geheel vrijblijvend een compleet uitgewerkt voorstel waarin wij tegen een zo scherp mogelijke prijs uw wensen vertalen.